Velkommen til triptæller - et freelance bogholderi

for både små og mellemstore virksomheder og friskoler

 

Hvem jeg er

Jeg hedder Ane-Louise Trip.

Jeg har en akademiuddannelse i regnskab og økonomistyring og seks års erfaring som sekretær på en fri grundskole. 

Desuden har jeg erfaring med regnskabsføring for foreninger, enkeltmandsvirksomheder og ApS. Mine kunder er både mindre friskoler, enkeltmandsvirksomheder og anpartsselskaber.

 

Du vælger kun det, du har brug for

Har du en mindre virksomhed
 - men synes det er svært at få tid til regnskabet, kan jeg lave det kvartalsvist eller halvårligt og få indberettet det rigtige til Skat. Det gælder selvfølgelig både moms- og skatteregnskabet. 

Er din virksomhed lidt større
 - eller har du bare mere travlt, kan jeg stå for alt vedrørende økonomi i din virksomhed. Budget, bogføring, fakturering, indberetninger til Skat, løn til medarbejdere, opfølgning på om dine kunder betaler, rapportering til dig om hvordan det går med økonomien generelt og i forhold til budgettet - og hvad der ellers måtte dukke op undervejs. 

Mindre friskoler
 - har mulighed for at bruge mig som ekstern sekretær. Det er typisk skoler som ikke har råd til at ansætte en sekretær i mange timer. Jeg kan varetage alle administrative opgaver i den forbindelse. Det kan også være en mulighed i kortere perioder, hvor skolen er uden sekretær, f. eks. i forbindelse med sygdom eller mellem to ansættelser. 

 

Priseksempler

Prisen er 400 kr. pr. time excl. moms. 

Det kan være svært for dig at vide hvor mange timer jeg skal bruge på arbejdet, så jeg har et par eksempler på eksisterende kunder her:

Aps med én ansat
Virksomheden sælger ydelser, så der er ikke lager og vareforbrug. Kvartalsvis momsafregning. Jeg bogfører og indberetter. Tidsforbrug: ca. 10 timer/år. 

Enkeltmandsvirksomhed
Virksomheden sælger ligeledes ydelser, men har en del handel med lande i og udenfor EU. Halvårlig momsafregning. Jeg bogfører og indberetter. Tidsforbrug ca. 12 timer/år. 

Friskole
Med 40-50 elever, børnehave og vuggestue. Tidsforbrug ca. 5-7 timer/uge i skoleuger.

 
Ane-Louise Trip - Freelance bogholder

Ane-Louise Trip - Freelance bogholder

Telefon

(+45) 2084 9676

 

Mit Kontor

Danmarksgade
9000 Aalborg

 

åbningstider

Jeg er altid på mailen, find den her.

Hvordan gør man?

 
 

Hvad skal du selv gøre?

For at jeg kan gøre mit arbejde, har jeg brug for at du leverer en mængde information. Hos mig foregår alt online, hvilket betyder at du skal være villig til at uploade alle bilag og kontoudtog fra banken til Google Drev eller Dropbox. Mange fakturaer kommer på mail, så det er ingen sag med dem, men får du en kvittering i hånden, skal den altså lige scannes eller du skal tage et billede af den. Der er ikke krav til formatet, men det skal være muligt at læse hvad der står. 

Jeg hjælper gerne med det tekniske, hele ideen er jo at det skal være så let for dig som muligt, så du får alle bilag registreret løbende. Jo færre bilag, der mangler, jo hurtigere kan jeg gøre mit arbejde, og jo billigere bliver det for dig.

KONTAKTOPLYSNINGER

 
 

Kontakt mig her

Du kan altid kontakte mig - ganske uforpligtende - jeg ved at de fleste har en del spørgsmål inden opstart. 

Ane-Louise Trip
trip@tripp.dk
+45 2084 9676

 
Navn *
Navn
Ønsker du at jeg ringer til dig, så tast dit nummer her
Det kan være du allerede nu ved hvornår det er smartest jeg ringer, så skriver du det bare her:
 

 

Det kan godt være at jeg er optaget på telefonen, hvis jeg sidder med en kunde - så læg en besked.